Vi arbetar med bokföring Umeå

Våra tjänster

Vi har ett brett utbud av tjänster för dig och ditt företag. Hos oss får du bland annat hjälp med löpande redovisning, lömeadministration, skatterådgivning och affärsrådgivning. Läs gärna mer om våra tjänster nedan. Kontakta oss vid frågor, eller om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda för just ditt företag.

Löpande tjänster

Redovisning

Redovisning är idag ett komplext område med många fallgropar som många företag behöver hjälp med. Vi finns tillgängliga för redovisning och frågor gällande avdragsgiltiga kostnader, moms, inventarier och annat som rör redovisning.

Läs mer

Skatteberäkning och deklaration

Skatterådgivning

Vi biträder löpande våra klienter med skatterådgivning. Skatterådgivning kan handla om moms, inkomstskatt, skattebetalningar och olika förfrågningar från Skatteverket.

Läs mer

Ta hand om dina anställda

Löneadministration

För dig med anställda är löneadministration ett viktigt område som innefattar många regler och tenderar bli allt med komplicerat. Fealktig löneberäkning kan bli olyckligt för samtliga inblandade och det blir allt vanligare att företag tar hjälp med löneadministration.

Läs mer

Ekonomisk rådgivning

Affärsrådgivning

Vi på Ekonomipartner erbjuder affärsrådgivning för företag med behov av att bolla tankar och idéer med en ekonomisk rådgivare. Vi använder verktyg såsom budget, nyckeltal, statistiska undersökningar, kalkyler och egna erfarenheter för att hjälpa er vidare.

Läs mer

bakgrundsfärg till ekonomipartner, redovisningsbyrå umeå