Vi arbetar med bokföring Umeå

Jobba med redovisning hos oss

Ekonomipartner är en liten och personlig redovisningsbyrå i Umeå. Vi är ungefär 10 personer på arbetsplatsen med varierad erfarenhet. Det finns oftast någon nyanställd på byrån, varvat med flertalet erfarna medarbetare som kan bidra med kompetensutbyte. Vi tycker det är mycket viktigt att man som medarbetare ska trivas på arbetsplatsen, både med kollegorna och med arbetsuppgifterna.

Kompetensutveckling är ett naturligt inslag i medarbetarens vardag. Det sker främst genom:

Utvecklingen av medarbetare sker alltid kvalitetssäkrat gentemot kund.

Byrån har ett stadigt inflöde av nya uppdrag vilket är ett bevis för att vi gör ett bra jobb. Men det är även viktigt för våra medarbetare eftersom det är en förutsättning för att kunna erbjuda utvecklande arbetsuppgifter för fler anställda.

Vi ser det som positivt om man inte redan är det, att man har en ambition att bli Auktoriserad Redovisningskonsult eller Auktoriserad Lönekonsult.

För erfarna medarbetare erbjuder vi möjlighet till distansarbete.

Vi rekryterar även universitetsstuderande på deltid för arbete med löpande redovisning.

Lediga jobb

Lönekonsult

Vi söker 1 st Lönekonsult på 50% till 100%. Du ska antingen tidigare ha arbetat som lönekonsult eller ha relevant utbildning i ämnet. Tjänstgöringsgrad samt tid för tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Som lönekonsult hos oss arbetar du bland annat med löneberäkningar, upprättande av lönebesked och upprättande av intyg. Arbetet sker oftast i nära samarbete med våra kunder. Lönearbetet kommer i första hand att ske i Crona Lön, men jobbet kan även innefatta arbete i olika försystem samt att olika beräkningar utförs i Excel. Flera olika kollektivavtal kommer att hanteras.

Du behöver som person vara noggrann och ha lätt för att kunna hålla isär flera olika företags anställda med vitt skilda förutsättningar gällande exempelvis löneperioder och villkor.

Vi ser det som positivt om man är intresserad av att bli auktoriserad lönekonsult.

Ansök genom att skicka ett mejl med ansökningshandlingar till: info@ekonomipartnerumea.se

Rekryteringsansvariga:

Per Anders Nordin, 090-125508

Susanne Andersson, 090-125503

Jobba med ekonomi och redovisning i Umeå
bakgrundsfärg till ekonomipartner, redovisningsbyrå umeå