Vi arbetar med bokföring Umeå

Jobba med redovisning hos oss

Ekonomipartner är en liten och personlig redovisningsbyrå i Umeå. Vi är ungefär 10 personer på arbetsplatsen med varierad erfarenhet. Det finns oftast någon nyanställd på byrån, varvat med flertalet erfarna medarbetare som kan bidra med kompetensutbyte. Vi tycker det är mycket viktigt att man som medarbetare ska trivas på arbetsplatsen, både med kollegorna och med arbetsuppgifterna.

Kompetensutveckling är ett naturligt inslag i medarbetarens vardag. Det sker främst genom:

Utvecklingen av medarbetare sker alltid kvalitetssäkrat gentemot kund.

Byrån har ett stadigt inflöde av nya uppdrag vilket är ett bevis för att vi gör ett bra jobb. Men det är även viktigt för våra medarbetare eftersom det är en förutsättning för att kunna erbjuda utvecklande arbetsuppgifter för fler anställda.

Vi ser det som positivt om man inte redan är det, att man har en ambition att bli Auktoriserad Redovisningskonsult eller Auktoriserad Lönekonsult.

För erfarna medarbetare erbjuder vi möjlighet till distansarbete.

Vi rekryterar även universitetsstuderande på deltid för arbete med löpande redovisning.

Lediga jobb

Redovisningsassistent – Hösten 2023

Vi söker 1 st nyutexaminerad Civilekonom, gärna med inriktning mot redovisning, för tillträde i augusti 2023.

Ekonomipartner Umeå AB är en lokal redovisningsbyrå i Umeå. Vi är idag 10 personer med varierade erfarenheter. Vi är anslutna till SRF Konsulterna och ser gärna att nya medarbetare är intresserade av att gå vidare och bli auktoriserad redovisningskonsult. Vi är i en spännande fas och får löpande nya uppdrag vilket innebär att vi behöver utöka och bli ytterligare en medarbetare.

Vi utför uppdragen enligt svensk standard för redovisningsuppdrag, REX.

Vi jobbar nära våra kunder och fokuserar på att leverera korrekt redovisning i rätt tid. Vi erbjuder ett komplett tjänsteutbud inom redovisning, bokslut, skatt, lön och affärsrådgivning. Vi jobbar självklart digitalt med kunders material och försöker nyttja så mycket teknik som möjligt för att effektivisera arbetet.

Den vi söker behöver uppfylla följande egenskaper:

Som redovisningsassistent hos oss arbetar du med löpande redovisning. Efter att man blivit mer erfaren med redovisning så kommer arbetet även att innefatta upprättande av bokslut, kundansvar etcetra. Eftersom vi har ett inflöde av nya uppdrag kan vi, fastän vi är en mindre lokal redovisningsbyrå, leva upp till att succesivt erbjuda nya medarbetare fler kvalificerade arbetsuppgifter allt eftersom att medarbetarens kunskapsnivå höjs.

Tillträde för tjänsten är i augusti 2023.

Vi arbetar med löpande urval, se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi arbetar även med tester i rekryteringsprocessen.

Ansök genom att skicka ett mejl med ansökningshandlingar till: info@ekonomipartnerumea.se

Rekryteringsansvariga:

Per Anders Nordin, 090-125508

Susanne Andersson, 090-125503

Lönekonsult

Vi söker 1 st Lönekonsult på 50% till 100%. Du ska antingen tidigare ha arbetat som lönekonsult eller ha relevant utbildning i ämnet. Tjänstgöringsgrad samt tid för tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Som lönekonsult hos oss arbetar du bland annat med löneberäkningar, upprättande av lönebesked och upprättande av intyg. Arbetet sker oftast i nära samarbete med våra kunder. Lönearbetet kommer i första hand att ske i Crona Lön, men jobbet kan även innefatta arbete i olika försystem samt att olika beräkningar utförs i Excel. Flera olika kollektivavtal kommer att hanteras.

Du behöver som person vara noggrann och ha lätt för att kunna hålla isär flera olika företags anställda med vitt skilda förutsättningar gällande exempelvis löneperioder och villkor.

Vi ser det som positivt om man är intresserad av att bli auktoriserad lönekonsult.

Ansök genom att skicka ett mejl med ansökningshandlingar till: info@ekonomipartnerumea.se

Rekryteringsansvariga:

Per Anders Nordin, 090-125508

Susanne Andersson, 090-125503

Jobba med ekonomi och redovisning i Umeå
bakgrundsfärg till ekonomipartner, redovisningsbyrå umeå